Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Tirsdag 29. november
Den perfekte chef
Mød headhunter og ledelsesekspert Eva Zeuthen Bentsen, når hun fortæller om den perfekte leder 2022 før vi viser Den Perfekte Chef med Javier Bardem
Torsdag 01. december
Den perfekte chef
Se film og ta' din baby med! Forestillingen er åben for alle, men ved babybio tager vi hensyn til de allermindste. Der vil være lidt lys i salen, og lyden er ikke så høj som normalt. Mulighed for at pusle og varme sutteflasker.
Fredag 02. december
Den perfekte chef
Lørdag 03. december
Den perfekte chef
Søndag 04. december
Den perfekte chef
Mandag 05. december
Den perfekte chef
Tirsdag 06. december
Den perfekte chef
Onsdag 07. december
Den perfekte chef
Forpremiere
Babybio
Den perfekte chef

Den perfekte chef

‘Den perfekte chef’ er ikke kun en masterclass i underspillet, komisk timing fra Javier Bardems side, men også en på én gang ætsende og underfundig satire over livet på en helt almindelig arbejdsplads.

Blanco (Bardem) driver et familieforetagende og håber på at modtage en særlig udmærkelse for sin indsats, men så skal alt også stå snorlige. Og det kniber det med. En fyret medarbejder er på hævntogt, og gør alt for at spolere chefens nattesøvn. Blanco næstkommanderende er ude i en eksistentiel krise og begår fejl, der i en normal verden ville føre til øjeblikkelig fyring. Og så er der marketingpraktikanten, som kunne være Blancos datter, men som han ikke desto mindre har et alt for godt øje til. Det må bare spinne ud af kontrol!

’Den perfekte chef’ tog pladsen som Spaniens Oscar-kandidat (foran Almodóvar) og slog alle rekorder ved Goya-uddelingen i februar, hvor filmen var nomineret til ikke mindre end 20 priser - og vandt 6! – naturligvis inklusive 'Bedste film'. Filmen er med i Biografklub Danmark.