FAQ

Ofte stillede spørgsmål:

Hvornår bliver filmprogrammet lagt op?


I MovieHouse gør vi vores bedste for at skabe et dynamisk og velovervejet filmprogram, så vi kan tilbyde gode filmoplevelser for en hver smag. Derfor har vi, i MovieHouse, valgt at gøre vores nye filmprogram tilgængeligt hver mandag fra kl. 17.00.

Filmprogrammet har en uges varighed, så det altid er de nyeste, og mest sete film, vi spiller.


Hvornår er det bedst at ringe til jer?

Som udgangspunkt åbner telefonen altid 30 minutter før dagens første forestilling. Vi besvarer vores telefon så hurtigt som muligt, og det er lettest at kontakte os mellem kl. 15.30 og 17.00 alle ugens dage. Vi har travlt med at ekspedere gæster fra kl. 17.00-22.00, hvorfor det ofte kan være sværere at komme igennem dette tidsrum.


Er alle salene ens?
Alle 5 sale i MovieHouse er ens indrettet med luksusstole, biografborde og hyggelige små bordlamper


Er salene lige store og hvor mange kan der sidde i en sal?

Nej, der er forskel på størrelsen i de forskellige sale, men oplevelsen er fænomenal lige meget hvor, du sidder. Vi har fem sale i alt.

I sal 1 kan der sidde 140.
I sal 2 kan der sidde 138.
I sal 3 kan der sidde 53.
I sal 4 kan der sidde 53.
I sal 5 kan der sidde 64.

Kan jeg reservere billetter?

Nej, du kan ikke reservere billetter. Du kan købe billetterne enten her på hjemmesiden eller fysisk i vores billetsalg i caféen.

Kan jeg bestille billetter med ledsagerkort?

Nej, men du kan få refunderet din online købte ledsagerbillet ved fremvisning af gyldigt ledsagerkort fysisk i billetsalget i caféen senest 15 min. før forestillingen starter.

Kan jeg købe billetter til halv pris, hvis man er medlem af biografklub Danmark?

Ja, det kan du - både her på hjemmesiden og fysisk i billetsalget i caféen.

Hvor kan jeg parkere og er det gratis?

Parkering er gratis i området, undtagen parkering i Waterfront (2 første timer gratis) eller de parkeringspladser som er omfattet af Q-park, eller andre private parkeringsordninger.

Er i en del af Nordisk Film Biografer og kan jeg bruge Nordisk Film gavekort og vouchers hos jer?

Nej, det er ikke muligt i MovieHouse. Vi er en uafhængig biograf, og vi tager selv initiativ til at lave spændende forpremierer, gode fordelspakker og andre events.

Kan jeg få pengene tilbage for billetterne?

Ja, det kan du godt, Hvis du er så uheldig at blive forhindret, skal billetterne returneres inden filmen starter. Kig forbi biografens billetsalg inden filmstart eller ring til os senest 4 timer før den pågældende forestilling.

Er der rabat til børn og pensionister?

Ja, du kan få senior- og børnerabat til alle forestillinger med start senest kl. 17.00 - dog er der kun seniorrabat på hverdage. Til forestillinger, der starter efter kl. 17.00, gives der ikke rabat.

Kan jeg bruge mit gavekort som betaling, når jeg køber billetter på hjemmesiden?

Ja, det kan du sagtens, du skal blot indtaste koden på gavekortet under betalingsvinduet. Det er dog også muligt at indløse gavekortet som betaling i billetsalget i caféen ved ankomst til biografen.


Må man tage mad med ind i salene?

Nej, du må ikke tage mad med ind i salene. Du må du gerne tage popcorn, sodavand, kaffe og vin med ind i salene, som er købt i MovieHouse Rooftop biograf Hellerup.

Findes der et trykt program?

Nej, det gør der ikke, men du kan holde dig orienteret om vores program her på hjemmesiden, i caféen eller i vores ugentlige annonce i Villabyerne og Østerbro Avis.