Book Moviehouse til Events


MovieHouse kan bruges til meget mere end blot at vise de nyeste film. I vores topmoderne og state-of-the-art biograf vil din præsentation opleves med det bedste udstyr indenfor lyd og billede i et hyggeligt og nærværende miljø.Med MovieHouse som ramme om dit arrangement, får det en ekstra dimensionVi har op til 140 pladser i én enkelt sal og kan tilbyde en unik oplevelse i forbindelse med events, møder, konferencer eller lignende. Vi tilbyder skræddersyede løsninger til netop dit arrangement, og står klar med professionelt personale og optimalt lyd- og billedudstyr.

Samtidig kan vi tilbyde forplejning i mange former, både større eller mindre anretninger af mad og drikkevarer.
Medarbejderpleje


Glæd dine medarbejdere og kollegaer med en tur i Danmarks Lækreste Biograf. Gør det sammen om en bestemt god film, eller giv et gavekort, så de selv vælger hvad de vil se og hvornår det passer dem.

Forpremiere på de nyeste film.


Benyt muligheden for at afholde en unik forpremiere for enten personale eller partnere.
Ofte kan vi arrangere en forpremiere i op til en uge før den reelle premiere og således sikre dit publikum en oplevelse ud over det sædvanlige. Der er noget særligt over at se filmen som nogle af de allerførste.

Firmabilletter og gavekort


Forkæl dit personale eller dine partnere med biografbilletter. Vælg mellem forskellige pakker, der kan inkludere billetter, forplejning og mad. Billetterne kan leveres digitalt med firmalogo og en særlig hilsen. og der findes også gavekuverter og gaveæsker i forskellige modeller.Møder og Konferencer.


MovieHouse er særdeles velegnet til salgsmøder, produktlanceringer, præsentationer og konferencer. Udover sale, der sikrer den bedste opmærksomhed og fokus, er vores foyer indrettet til at netværke og styrke relationerne. Det er en rigtig god måde at mødes med kunder og emner på!

Vi arrangerer hele mødedage såvel som kortere præsentationer og du bestemmer selv hvad der skal bydes på. Så sørger vi for, at du kan koncentrere dig om mødet og at der er helt styr på det praktiske.

Personalet i MovieHouse er trænet i god service og er en væsentlig grund til at det er populært at holde møderne i biografen.Offentlige institutioner.


I MovieHouse har vi masser af muligheder til offentlige institutioner, hvor vi bl.a. kan tilbyde lukkede forestillinger for skoler og andre institutioner. Der er naturligvis mulighed for betaling med EAN-nr.


Sådan kommer du i gang.


Vi gør os umage for at opfylde dine unikke ønsker.
Derfor vil vi bede sig skrive på event@moviehouse.dk og fortæller hvad du har lyst til.