Billetinformation - dine billetter - aflysning og refundering.


BilletpriserBilletprisen varierer fra film til film.

Der kan forekomme udsving på prisen afhængig af filmforevisningens karakter, ved forlænget spilletid, 3D, events og forpremierer, arrangementer mv.

Du finder billetprisen ved at klikke på den film og de pladser, du gerne vil have.


Børnerabat
Børn under 11 år opnår 25 kr. i rabat på billetten til børnefilmsforestillinger før 17:00.

Seniorrabat
Seniorer over 65 år får 25 kr. rabat på normalbilletten til forestillinger før kl. 17:00 på hverdage.

Ledsagerkort - sådan gør du
Køb en normal billet på nettet til din ledsager og vis dit ledsagerkort (Dansk Handikap Forbund) i biografen når I kommer. Så refunderer vi den købte billet.

Gruppe bestillinger
Større grupper, din egen galla premiere for nogen du holder af. Forpremiere på ny kommende film, Fødselsdage, konfirmation, polterabend company day, foredrag eller anden anledning.

Hvis I kommer en stor gruppe på mere end 10 personer, så ring gerne for at høre om muligheden for særlige aftaler om en gruppe pris herunder om muligheden for at leje din helt egen eksklusive biografsal med fuld betjening under forestillingen.

3D-briller
Hvis du skal se film i 3D kan vi tilbyde briller der kan genbruges for 10 kr. Du er også velkommen til at medbringe dine egne 3D biller.

Ved køb af billetter online reservation opkræves der gebyr på kr. 10,- pr. ordre uanset antal billetter.


Dine Billetter

Køb dine billetter online her på hjemmeside eller i biografens café inden for normal åbningstid.

Vi kan desværre ikke tilbyde online eller telefonisk billetreservation. I tilfælde, hvor du er berettiget til en rabat, som f.eks. Biografklub Danmark rabat, ledsager-billet ordningen eller lignende rabatter, refunderes du rabatten ved fremvisning af dokumentation ved biografens billetekspedition senest 15 min. før din forestilling starter.

De online-købte billetter medbringes som PDF-fil på telefon eller i printet version som modtaget per e-mail, og scannes direkte af vores personale ved indgangen til MovieHouse salene.

Den eksakte pris kan altid ses på den enkelte billet, når du køber den


Har du Experimentarium-kort, får du 20 % rabat på op til fire voksen standardbilletter. Du skal medbringe dit Experimentarium-kort for at udløse rabatten.
Refundering af købte billetter:
Du kan få refunderet dine billetter indtil 4 timer før forestillingens start. Billetter til særvisninger, events, koncerter og lignende refunderes ikke. Det er alene billetprisen og ikke gebyrer, SMS service o. lign, som refunderes.

Hvis du ønsker at refundere dine billetter, bedes du kontakt biografen 4 timer inden visningen på telefon 44 94 29 00. Så vil vi refundere billetterne og tilbageføre betalingen til dit kreditkort.

Har du købt billetterne fysisk i biografen, berder vi dig møde op med billetterne.


Aldersgrænser:

I Danmark er det Medierådet som vurderer og fastsætter aldersgrænserne på film, trailere osv.. Det er lovgivning og biografens ansvar at efterleve.

De fire aldersgrænser er:
- Tilladt for alle
- Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år*
- Tilladt for børn over 11 år**
- Tilladt for børn over 15 år**

* Børn, der er fyldt 7 år, må gerne komme ind og se alle film, hvis de blot er i selskab med en voksen (en person over 18 år).

**Børn der kommer alene (Læs: uden en voksen) i biografen, må f.eks. først se 11-års film fra den dag, de er fyldt 11 år og først se 15-års film fra den dag, de er fyldt 15 år.

Medierådet anbefaler desuden, at mindre børn ikke ser film i biografen, da de lettere bliver overvældet og skræmt af filmens lys-og lydeffekter. Derfor har vi, i MovieHouse, en regel for at "beskytte" både børnene og de andre betalende gæster:

-Børn skal være fyldt 3 år for at se film i MovieHouse. (Kun til Baby-Bio forestillinger er det tilladt at have mindre børn med. Hold øje med vores program).

Rigtig god fornøjelse i MovieHouse - Hellerup!