Brug dit Gavekort i MovieHouse

Har du et gavekort ?

I MovieHouse Hellerup tager vi imod en bred vifte af gavekort. Se her hvad betingelserne er for hver enkelt udbyder og hvordan du gør det nemt.

GoDream
Biografbilletten dækker en billetpris op til 100 kr. Eventuel rest opkræves i biografen ved brug.
Gavepakken skal registreres på GoDream.dk inden brug. Her får du en 13 cifret kode, som både kan benyttes online på hellerup.moviehouse.dk eller i biografen.
Popcorn og Sodavand udløser en lille menu hos os – Hvis du ønsker det, kan du opgradere til en større for prisdifferencen, som du betaler i biografen.

Smartbox
Har du gavebilletter fra Smartbox, er de klar til brug. Du kan bestille billetter på vores hjemmesiden ved at indtaste den lange kode fra gavebilletten, eller bruge det til at købe med direkte i biografens cafe. Biografbilletten dækker en billetpris op til 100 kr. Eventuel rest opkræves i biografen ved brug.

Gavebudet.dk
Har du gavekort fra gavebudet.dk er det klar til brug. Du kan bestille billetter på vores hjemmesiden ved at indtaste den lange kode fra gavekortet, eller bruge det til at købe med direkte i biografens cafe.

MovieHouse Gavekort
Har du gavekort fra MovieHouse Hellerup er det klar til brug. Du kan bestille billetter på vores hjemmesiden ved at indtaste den lange kode fra gavekortet, eller bruge det til at købe med direkte i biografens cafe.

Velkommen i MovieHouse Hellerup